Alumínium Rámpák

Ezen az oldalon a Hanki-Ker Kft. által forgalmazott termékeket tekinthetik meg a teljesség igénye nélkül. A gépkínálatban meg nem jelenő típusokra érdeklődjön telefonon vagy E-mailben.

Hanki-Ker Kft. által forgalmazott alumínium feljáró rámpák

MetalMec alumínium rámpák

Széles termékpalettával és nagy raktárkészlettel biztosítunk az érdeklödőinknek jó minőségű, olasz gyártásból származó rámpákat

>> MetalMec Prospektus letöltése itt <<

Mauderer alumínium rámpák

Legyen szó mini kotrókról, gumikerekes rakodóról, vagy lánctalpakkal szerelt felső súlycsoportú munkagépekről, a Mauderer biztonságos, legfeljebb 30 százalékos dőlésszögű alumíniumrámpái megfizethető és megbízható megoldást jelentenek minden vállalkozó számára. A kategóriájukban maximális teherbírással és legvékonyabb szelvénnyel rendelkező – ezáltal a lehető legkönnyebb – rámpák tartóssága és strapabírósa kimagasló. Szilárd, a kopásnak ellenálló, csúszásmentes felületük perforált, ennek révén a csapadék lefolyik róluk. Hosszú távú megoldást jelentenek minden olyan esetben, amikor a sokoldalú felhasználhatóság, a kifogástalan minőség és a kopásállóság mellett nem elhanyagolható szempont a bekerülési érték sem.

>> Mauderer Prospektus letöltése itt <<

Síkfelületű rámpák
Terhelhetősége: típusválaszték szerint táblázatból kíválasztva.


Peremes rámpák
Terhelhetősége: típusválaszték szerint táblázatból kiválasztva.


Nagy teherbírású rámpák
Típusjelzése: típusválaszték szerint táblázatból kiválasztva.